Nieuwe voorzitter BOVAG Caravan- & Camperbedrijven

kampeerzaken.nlDe leden van de BOVAG Caravan- & Camperbedrijven hebben Rolf Reinders, met bedrijven in Leeuwarden en Hoogeveen, verkozen tot hun nieuwe voorzitter. Burgers’ Zoo was afgelopen maandag 17 november het decor van het massaal bezochte BOVAG & KCI Jaarcongres 2008.
Onderdeel daarvan was de jaarvergadering van BOVAG Caravan- & Camperbedrijven, waar de aanwezige leden Rolf Reinders kozen als hun nieuwe voorzitter. Hij volgt Renze Petstra op, die na twee termijnen van drie jaar de voorzittershamer neerlegt.
 Rolf Reinders (41) is met zijn allround caravanbedrijf actief in Hoogeveen en Leeuwarden en maakt sinds 2006 deel uit van het afdelingsbestuur van BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Eerder (1995-2001) was Rolf ook al eens bestuurslid en bovendien is hij voorzitter van de commerciële commissie. Ook buiten BOVAG bekleedt Reinders diverse (bestuurs)functies in de branche.
Rolf Reinders over het voorzitterschap: ‘BOVAG is binnen onze branche een stevig collectief. We vertegenwoordigen ruim 80 procent van de bedrijven, die samen goed zijn voor zo’n 90 procent van de business. Zo’n collectief is belangrijk in overleg met externe partijen, zoals KCI (Industrie), FOCWA, ANWB, verzekeringsmaatschappijen en politiek. Een van mijn doelen is dan ook om deze collectiviteit te behouden en, door goed overleg binnen de branche, samen met de aangesloten leden en de andere branchepartijen meer stabiliteit en toekomstperspectief te realiseren.’

Like dit artikel
Tweet dit artikel