BOVAG Caravan- en Camperbedrijven kiezen Rolf Reinders als nieuwe afdelingsvoorzitter

BOVAG Bunnik

BOVAG Caravan- en Camperbedrijven kiezen Rolf Reinders als nieuwe afdelingsvoorzitter

Gisteren hielden de leden van de BOVAG Caravan- en Camperbedrijven hun algemene ledenvergadering en werd ook het jaarcongres voor de kampeerbranche gehouden.

Tijdens die ledenvergadering hebben de BOVAG Caravan- en Camperbedrijven Rolf Reinders gekozen als nieuwe afdelingsvoorzitter. Reinders volgt Siewert Gorter op, en was van 2008 tot en met 2014 ook al voorzitter van de BOVAG-afdeling.

Rolf Reinders is allesbehalve een onbekende in de kampeerbranche. Hij is eigenaar van Reinders Rekreatie met vestigingen in Hoogeveen en Leeuwarden en ook mede-eigenaar van Campolife in Heinenoord. Het bedrijf van Reinders bestaat al sinds 1974 en is dealer van o.a. Hobby, Fendt, Knaus, Dethleffs en T@b.

Rolf ReindersReinders is al sinds de jaren ’90 betrokken bij het bestuur van de BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, die toen nog de “BOVAG-afdeling Mobiele Recreatie” heette. Nadat hij van 2008 tot en met 2014 twee termijnen als afdelingsvoorzitter fungeerde, werd hij benoemd tot erelid van BOVAG. Het is duidelijk dat Reinders zin heeft in zijn nieuwe voorzitterschap: “Kamperen is nog nooit zo populair geweest. Dat maakt onze branche aantrekkelijk voor nieuwe toetreders. BOVAG kan en wil leden helpen om de concurrentie voor te blijven, zoals met tools om verder te professionaliseren. Daar ga ik me voor inzetten!”

Andere wijzigingen afdelingsbestuur

Toen Reinders zijn voorzitterschap eind 2014 statutair beëindigde, werd Siewert Gorter, eigenaar van Caravanlife Gorter in Heinkenszand tot afdelingsvoorzitter genoemd. Gorter nam gisteren in Bunnik afscheid tijdens de Algemene Ledenvergadering. De leden van de BOVAG Caravan- en Camperbedrijven kozen voor het afdelingsbestuur drie nieuwe leden. Dit zijn Martijn de Boer (van Eurotrek in Coevorden), Theo de Jong (van Mobiledrôme in Oud Gastel) en (Dick van de Berg van Linberg in Molenschot). Deze nieuwe bestuursleden vervangen André de Jong van De Jong in Hattem en Nick Schellens van Caravan Extra in Oirschot.

Ledenraad

Bestuurslid Rob Marchal van Volkswagen Campercentrum in Amersfoort was al eerder teruggetreden. Marchal is nu gekozen voor zijn eerste termijn als vertegenwoordiger van de afdeling Caravan- en Camperbedrijven in de Ledenraad van BOVAG. Bram van der Slik (van Van der Slik Caravan Centrum in Zoetermeer) werd benoemd voor een tweede termijn in de Ledenraad.

Like dit artikel
Tweet dit artikel