BOVAG Kampeerdagen 2014 bij de camper- en caravanbedrijven

BOVAG Kampeerdagen

BOVAG opent het kampeerseizoen feestelijk met de BOVAG Kampeerdagen

BUNNIK – Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 april opent BOVAG het kampeerseizoen feestelijk met de BOVAG Kampeerdagen 2014. Dan staan bij ruim 300 BOVAG caravan- en camperbedrijven de deuren wagenwijd open. 

Vakantie vieren kan op talloze manieren, maar kamperen steekt er met kop en schouders bovenuit. Kamperen is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar staat ook garant voor pure ontdekkingspret. En wat is er nu lekkerder dan de hele dag buiten zijn?

Wat is er zo leuk aan een kampeervakantie?
Wie kampeert, heeft altijd zijn eigen huis bij zich met zijn eigen bed, een eigen keuken, en in veel gevallen ook een eigen douche en toilet. De modernste kampeermiddelen hebben zelfs zonnepanelen, airco en warm water uit de kraan. Met een caravan, camper of tenttrailer ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Is dat niet het ultieme vakantiegevoel?

Naar verwachting trekken komend seizoen ruim 3 miljoen Nederlanders eropuit voor een kampeervakantie. Voor al deze kampeerliefhebbers organiseert BOVAG bij de aangesloten caravan- en camperbedrijven de BOVAG Kampeerdagen. Want één ding staat vast: een zorgeloze kampeervakantie begint bij het BOVAG-kampeerbedrijf.

Zoek een kampeerbedrijf in de buurt

Ook voor aspirant-kampeerders zijn de BOVAG Kampeerdagen een dagje uit. Wie langskomt voor een goede kop koffie kan vrijblijvend kennismaken met verschillende typen caravans, campers en vouwagens en zich uitgebreid laten informeren over het kamperen.

BOVAG onderhoudsbeurt
De BOVAG Kampeerdagen zijn een mooie gelegenheid om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Want wie zorgeloos op kampeervakantie wil, doet er goed aan om voor vertrek een BOVAG Onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door een BOVAG-caravan- of camperbedrijf. De caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door erkende keurmeesters gecontroleerd op meer dan 50 punten. Eventuele reparaties worden in overleg uitgevoerd.

Neem alvast een voorproefje van de BOVAG Kampeerdagen en bekijk het flimpje

Like dit artikel
Tweet dit artikel