BOVAG nog steeds actief op Oranjecamping

kampeerzaken.nlDe BOVAG is nog steeds actief op de Oranjecamping om de supporters te ondersteunen met allerhande zaken. De supporters zijn daar natuurlijk voor de lol, en zijn dan wel eens wat minder goed voorbereid op pad gegaan.
De monteurs van het BOVAG-servicepunt hebben honderden supporters weer op weg geholpen met spoedreparaties aan caravan, camper, auto of (motor)fiets.
https://www.youtube.com/watch?v=XUKdTAFtyYs
 
Ook zijn de campers, caravans, vouwwagens en tenten volgestouwd met energieverlindende apparaten als koelkasten, televisies, geluidsinstallaties, ghettoblasters, laptops, beertenders, partygrills, koffiezetapparaten, feestverlichting en wat er nog meer te bendenken valt. Het resultaat moge duidelijk zijn: veel gevallen van kortsluiting, overbelasting en lege accu’s.
Maar daarnaast hebben de monteurs van de BOVAG ook brandstoftanks leeggepompt, remblokken vervangen, elektrische ramen gerepareerd en navigatiesystemen weer op koers gebracht.
Veel consternatie was er natuurlijk toen de BOVAG truck ter demonstratie de Thünersee in reed, en daar vastliep. Misschien toch tijd voor een afdeling Watersport bij de BOVAG..

Like dit artikel
Tweet dit artikel