Bovag Toercaravan Occasionshow te Utrecht

kampeerzaken.nlOp zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. wordt de Utrechtse Veemarkthallen aan de Sartreweg al weer voor de dertiende keer omgetoverd tot de grootste overdekte toercaravan-occasionshow van Midden-Nederland.
 Een groep van 12 BOVAG-caravanbedrijven uit de regio Midden-Nederland nam enkele jaren geleden het initiatief om dit evenement jaarlijks te organiseren. In de loop der jaren heeft dit evenement een enorme ontwikkeling doorgemaakt: de organisatie mag zich verheugen in een steeds verder groeiende belangstelling voor, en bekendheid van deze show.
Het doel is echter altijd hetzelfde gebleven: de kampeerliefhebber de mogelijkheid bieden om op één locatie een keuze te maken uit een ruime sortering van ca. 350 gebruikte caravans van alle gerenommeerde merken.
De dealers proberen een zo ruim mogelijk aanbod qua indeling en prijsstelling te bieden. Dat zij daarin geslaagd zijn, moge blijken uit het feit dat in de loop der jaren vele kampeerliefhebbers op deze beurs gevonden hebben waar zij naar zochten: een goede gebruikte caravan mét één jaar BOVAG-garantie. En … inruil is mogelijk!
Overweegt u om een caravan aan te schaffen, of wilt u uw huidige caravan vervangen door een jongere, mooiere, meer luxe caravan? Dan nodigen de dealers u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op zaterdag 29 en/of zondag 30 oktober a.s.
Ook voor kampeerliefhebbers die (nog) niet direct tot aankoop van een caravan willen overgaan, is een bezoek aan dit evenement zeer de moeite waard, want elk jaar worden leveranciers van kampeerartikelen en caravanaccessoires uitgenodigd om hun producten te presenteren. Daarnaast kan men zich laten informeren over diverse kampeermogelijkheden. De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00-17.00 uur.
Er is voldoende parkeergelegenheid: zowel het parkeren als de toegang is gratis.
Meer info op www.bovag.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel