Transparante BP gasfles

kampeerzaken.nlBP Gas Nederland, onderdeel van energiemaatschappij BP, presenteert op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht de BP Gas Light, de topper onder de kunststof gasflessen.
Deze transparante gasfles is volgens BP ruim 50% lichter dan een stalen fles, roestvrij, sterk, buitengewoon veilig en bovendien transparant, zodat de inhoud zichtbaar is.
 
De BP lichtgewicht gasfles is geheel vervaardigd uit hightech synthetisch materiaal en is als volgt opgebouwd: HDPE voering (binnenwand, uit één geheel vervaardigd), met daaromheen een gewonden glasvezel versterking. Het geheel is gefixeerd met een kunsthars.
Doordat de voering van de gasfles uit één geheel vervaardigd is en geen lasnaden of lijmverbindingen bevat, wordt – mede door de glasvezelversterking – een enorm sterke, veilige en toch lichte constructie verkregen.
Verder heeft de gasfles een moderne behuizing, eveneens vervaardigd uit HDPE, voorzien van comfortabele handgrepen, die zorgt voor de finishing touch en makkelijke handelbaarheid van de fles. Door een uitgekiende vormgeving is de gasfles makkelijk stapelbaar, wat vooral bij opslag veel voordeel biedt. De kunststof behuizing is eenvoudig te reinigen.
Gebruikers kunnen de BP Gas Light gasflessen ook bij alle in het buitenland aangesloten verkooppunten zonder problemen omruilen.
Meer info over deze kunststof gasfles op www.bpgas.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel