Brand introduceert nieuwe voortent in middensegment

Brand Fino voortent

De Fino van Brand, met modulair systeem

ELBURG – Brand tenten heeft een nieuwe voortent in het middensegment ontwikkeld. De nieuwe voortent heet Fino en is leverbaar in twee verschillende dieptematen.

De luxe uitgevoerde middenklasser is modulair opgebouwd en is vervaardigd van afwasbaar, antracietgrijs/blauw heavy duty materiaal.

Brand heeft de nieuwe Fino  uitgevoerd met een modulair systeem. Dit bestaat uit 4 onderling verwisselbare frontelementen. Hierdoor kan de volwaardige ronde ingangsdeur op elke gewenste positie in het front geplaatst worden. Met de grote panoramaramen, de apart afsluitbare nokventilatie en de afsluitbare ventilatiepanelen in beide zijwanden is deze voortent op alle weersomstandigheden voorbereid.

De tent staat als een huis dankzij het robuuste stalen frame met PowerGrip en petluifelversterking. Het oog voor detail laat zich zien in de YKK kwaliteitsritsen, dubbele slikstroken en panoramaramen in de zijwanden die samen zorgen voor een lange levensduur een optimaal opzet- en gebruiksgemak.

De Fino is leverbaar in 2 voortentdieptes: 240 en 300 cm. De Fino 240 wordt geleverd met een 25 mm stalen frame, de Fino 300 met een 28 mm stalen frame. Beide frames zijn dus uitgevoerd met met petluifelversterking en PowerGrip.

Voor het model Fino maakt Brand gebruik van hoogwaardige en robuust TenCate Residential 260 grams dakmateriaal. Dit ademende materiaal is voorzien van een print aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde is het doek voorzien van een speciale metallic coating. Het gebruikte materiaal is makkelijk afwasbaar, vochtregulerend en isolerend. Isolerend tijdens het frisse voor- en naseizoen en zonreflecterend tijdens de warme zomerdagen. Voor de wanden heeft Brand gebruik gemaakt van TenCate Touring 240 grams kwaliteitstentdoek. Door gebruik te maken van deze materialen is deze voortent uitermate geschikt voor seizoengebruik.

Je kunt de Brand Fino naar wens uitbreiden met een passende uitbouw of voortentluifel,en eventueel ook met de robuuste ParasolHD seizoensluifel. Die laatste is uitgevoerd in dezelfde kwaliteit tentdoek en dus ook speciaal gemaakt voor gebruik in het hele seizoen.

De Fino 300 is leverbaar in de omloopmaten 09 – 16, de Fino 240 is ook in extra grote maten leverbaar 09 – GX.

Like dit artikel
Tweet dit artikel