Magellan, nieuwe voortent van Brand

kampeerzaken.nlVoor de veeleisende seizoenskampeerder heeft Brand een nieuwe 3 meter diepe voortent ontwikkeld. De Magellan is een echte familietent met royale leefruimte en een meervoud aan gebruiksmogelijkheden. Dak en wanden zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat TenCate All-Season tentdoek, het stalen 28 mm PowerGripframe geeft ook ook onder zwaardere weersomstandigheden stabiliteit, opzetgemak en zekerheid.
 Het variabele ronde deurelement in de zijwand kan zowel links als rechts geplaatst worden, de 2 fronthelften zijn onderling verwisselbaar. Verder is de Magellan standaard voorzien van afsluitbare blindering voor de ramen, ventilatiestroken in de zijwanden en dubbele slikstroken aan de onderzijde. De grote panoramaramen creëren een aangenaam en groot gevoel van ruimte.
De Brand Magellan is leverbaar vanaf € 1985,00 en is inmiddels bij veel dealers in de showroom te bewonderen. Neemt u voor uw dichtstbijzijnde dealer even contact op met Brand op tel. 0525-682579, of kijk naar de dealerlijst op deze site of op www.brand-camping.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel