Brand verwoest pand Marsman caravans in Mijdrecht

kampeerzaken.nlHet pand van Marsman Caravans in Mijdrecht is gisteravond door brand geheel verwoest. De brand brak rond 17.15 uur uit, en zorgde voor de nodige rookoverlast in de wijde omgeving. Iedereen die tijdens het uitbreken van de brand in het pand aanwezig was heeft zich in veiligheid kunnen brengen.

 

De brandweer van de Ronde Venen, ondersteund door korpsen uit de wijde omtrek, kon helaas niet voorkomen dat het gehele pand, evenals het leegstaande pand ernaast, geheel uitbrandde. Ook vonden er, door de opgeslagen gasflessen, een aantal explosies plaats.


 

De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Ook is nog niet bekend over de caravans die op het buitenterrein van Marsman stonden. Op de website van Marsman staat het volgende vermeld:

 

"Helaas moeten wij u mededelen dat ons bedrijf op de Nijverheidsweg 18a te Mijdrecht vandaag omstreeks 17:15 is afgebrand. Zwaar ontdaan deel ik u mede dat wij de komende dagen er hard aan zullen werken u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij hopen u als klant te kunnen behouden in deze toch al moelijke tijd, wij zullen werkelijk alles in werking stellen om alles zo snel mogelijk weer op te kunnen bouwen, locatie daar over nog onbekend."

 

Update 2 september: de webshop van Marsman is weer functioneel, zodat klanten daar in ieder geval het nodige kunnen bestellen, en er is ook een nieuw telefoonummer geregeld: 0297-289527.

Like dit artikel
Tweet dit artikel