Nomada: nieuwe voortent van Brand

kampeerzaken.nlBrand & Co introduceert op de Caravan Salon in Düsseldorf opnieuw een aantal nieuwe modellen. De Brand collectie is ondermeer uitgebreid met de Nomada, een nieuwe telg in de succesvolle boogserie, gericht op kampeerders die kiezen voor de combinatie van design, gebruiksgemak en comfort.
Bovendien toont Brand ook de eerder besproken Rondo voortentluifel op de Caravan Salon.
 
kampeerzaken.nlDe Nomada is een nieuwe allround voortent in de nieuwe frisse kleurstelling Blau/Sand. Deze voortent is geschikt voor zowel seizoenskampeerders als voor de rondreizende caravanner. De specifieke boogvorm van de Nomada realiseert een goede afwatering bij regenval, waardoor de beruchte ‘waterzakken’ tot het verleden behoren.
Het dak heeft een metallic coating aan de buitenzijde, verder zijn dak en wanden van TenCate All Season. In de zijwanden bieden de nieuwe praktische Panorama-Comfort-Ramen een riant uitzicht. Brand kiest in de Nomada voortent voor een praktische ronde deur die een ruime en optimale ingangsmogelijkheid biedt.
De voor- en zijwanden zijn verder voorzien van afsluitbare ventilatieopeningen. Alle ramen zijn voorzien van bijpassende gordijnen. De 3-delige slikstroken aan de onderzijde zorgen een afdoende afsluiting aan de onderzijde.
Brand levert de Nomada voortent standaard met een stalen frame met het gebruiksvriendelijke PowerGrip-spansysteem. Om gewicht te besparen kan tegen meerprijs ook gekozen worden voor een lichtgewicht R28 aluminium PowerGrip-frame.
Meer informatie: www.brand-camping.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel