Pand Pauw Recreatie door brand verwoest

kampeerzaken.nlEen grote brand heeft het pand van Pauw Recreatie aan de Caravanboulevard in Heerhugowaard vanmiddag volledig in de as gelegd. De brandweer was het vuur in het begin van de avond meester maar is waarschijnlijk nog tot zaterdagochtend aan het nablussen.

 

De caravans en overige kampeerartikelen in het pand van Pauw Recreatie, een aantal jaren geleden nog winnaar en later nogmaals finalist in de verkiezing ‘Caravanbedrijf van het Jaar’, zijn net als het pand volledig verwoest. De brand ontstond in het begin van de middag in één van de verkoophallen en breidde zich razendsnel uit.

 

Een aantal caravans die op de parkeerplaats stonden konden gelukkig in veiligheid worden gebracht. Niemand raakte gewond, de belendende panden raakten wel beschadigd maar de brand sloeg gelukkig niet over. Ook de occasionhal van Pauw is behouden en wordt nu als tijdelijk kantoor ingericht. Pauw Recreatie zal alle bekende klanten benaderen om te melden of hun caravan wel of niet beschadigd is. Gelukkig stonden de meeste caravans van de klanten buiten het pand en zijn die voor het grootste deel onbeschadigd. Zie de website van Pauw Recreatie voor meer informatie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel