Brand Touring Premium luifel en voortent

Brand Touring Premium voortent en luifel

Luifel én voortent: Brand Touring Premium

ELBURG – De nieuwe Brand Touring Premium is een slimme combinatie tussen een luifel en een voortent. Dat heeft de nodige voordelen, je hebt tijdens je vakantie dan altijd de keuze om alleen de luifel of toch de gehele voortent op te zetten. Desgewenst kan natuurlijk ook alleen de luifel worden meegenomen.

Als luifel is de Brand Premium relatief licht en kan makkelijk en snel worden opgezet. De zijwanden kunnen vervolgens eenvoudig aan de luifel worden geritst als er wat meer privacy of beschutting gewenst is.

Voorwand standaard meegeleverd

Als de weersomstandigheden tot nog wat meer beschutting uitnodigen, kan er ook in een paar minuten een voorwand in worden geritst. Deze wordt namelijk standaard meegeleverd bij de Brand Touring Premium. Optioneel is er ook een set gordijnen voor de voortent leverbaar.

De halfronde deur in de voorwand kan ook als afsluitbaar ventilatieraam worden gebruikt. Het ventilatiegaas aan de binnenzijde sluit de tent af tegen insecten en andere ongenode. Met behulp van de dubbele ritslopers kan de deur ook weer een voudig worden gesloten.

De Touring Premium wordt vervaardigd van Ten Cate TC-Touring 180 materiaal, dat aan de buitenzijde gecoat is. De tent heeft een diepte van 240 cm en wordt standaard geleverd met een stalen frame (3 dakliggers en 3 staanders) 25 x 1 mm. Tegen meerprijs kan er ook een lichtgewicht aluminium PowerGrip-frame worden geleverd. Uiteraard wordt de tent standaard geleverd met tochtstrook, wielflap, scheerlijnen, grondpennen en afspanrubbers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel