Brand voortent voor Knaus Sport & Fun caravan

voortent voor Knaus Sport & Fun

Brand ontwikkelt voortent voor Knaus Sport & Fun

ZOETERMEER – De Knaus Sport & Fun, begin dit jaar gekozen tot de Caravan van het Jaar 2016, heeft een eigenzinnige vorm en kleurstelling. Het is dus niet zomaar een caravan waar je ieder willekeurig model voortent voor kunt zetten, ook als de omloopmaat klopt.

Brand introduceert daarom, afgeleid van de Brand Xpress voortent, een speciaal ontwikkelde voortent voor de Knaus Sport & Fun die qua vorm en kleuren prachtig bij deze caravan past.

Geheel passend bij het ‘snelle’ en sportieve karakter van de Knaus Sport & Fun, is deze voortent heel snel op te zetten. Het frame bestaat uit slechts 3 stokken, waardoor deze lichtgewicht voortent kan binnen ongeveer 15 minuten worden opgezet.

voortent voor Knaus Sport & FunUiteraard biedt deze voortent de kampeerder tal van gebruiksmogelijkheden. Hij biedt de caravan een extra ruimte met een grondvlak van 285 x 250 cm waardoor je meer dan voldoende plaats hebt voor je stoelen, mountainbikes, kite uitrusting of andere zaken.

De zijwanden zijn in hun geheel uitritsbaar maar kunnen ook als veranda worden geopend. Brand heeft de tent zo ontwikkeld, dat je de ook de voorwand middels een aantal ritsen makkelijk uit kunt nemen zodat je de tent ook alleen als luifel kunt gebruiken.

Optioneel is er een gordijnenset leverbaar, voor wie prijs stelt op wat extra zonwering en privacy. De voortent weegt ongeveer 15 kilo en heeft een aluminium (28 x 1 mm) frame met PowerGrip. Het dak is van TenCate TC-Touring 240, de zijwanden en voorwand van  TenCate TC-Touring 180. Dak en wanden zijn dus geheel synthetisch aan de buitenzijde gecoat en afwasbaar. De voortent zal leverbaar zijn vanaf week 24, dus over ongeveer een maand.

Een impressie van het opzetten van de Xpress voortent, die technisch vergelijkbaar is:

Like dit artikel
Tweet dit artikel