Nieuwe voortenten van Brand: Opal XL en Odeon

kampeerzaken.nlBrand toont op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht 2 nieuwe modellen in de kenmerkende ronde boogvorm. Het succes van het vorig jaar geïntroduceerde model Arcade heeft geleid tot de lancering van 2 nieuwe modellen die beiden een grote doelgroep zullen gaan aanspreken. De speciale boogvorm biedt een ultiem gevoel van ruimte en licht in de voortent, bovendien heeft de ronde dakvorm natuurlijk een optimaal afschot bij zware regenval.
 De Opal XL, een 280cm diepe voortent is geschikt voor reis – en seizoensgebruik en de Odeon, een 240-diepe voortent voorzien van de door seizoenskampeerders zo gewaardeerde afsluitbare raamblindering.
Beide modellen worden standaard geleverd met een 28 mm. stalen voorgebogen frame incl. PowerGrip-spansysteem, nieuwe praktische Panorama-Comfort-Ramen met afsluitbaar ventilatiegedeelte en decoratieve gordijnen in voor – en zijwanden.
De Odeon is tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs voor het eerst te bewonderen, in Hal 09 stand D066, meer informatie op www.brand-camping.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel