Protesteer online tegen dieselprijs

kampeerzaken.nlBijgaande foto toont iets dat inmiddels tot het verleden behoort: diesel voor slechts 86,9 eurocent per liter. De brandstofprijzen zijn al hoog, maar worden door de voorgenomen accijsverhoging nóg hoger. Protesteren tegen de aanstaande accijnsverhoging op brandstof kan niet alleen op de actie-schatkist van BOVAG, maar ook online via www.bovag.nl.
Mark Rutte en Koos Burgman hebben woensdag in Den Haag de aftrap gegeven voor een week van protest tegen de hoge brandstofprijzen. Onder grote belangstelling van de media namen beide heren plaats op ‘de schatkist van Balkenende IV’ om daar voor het oog van vele camera’s, waaronder die van BOVAG zelf, het kabinet op te roepen af te zien van de voorgenomen accijnsverhoging op diesel en LPG per 1 juli.
 
kampeerzaken.nlDe BOVAG-schatkisttoer gaat deze week het hele land door. Iedereen die zijn hart wil luchten of een boodschap heeft voor politiek Den Haag kan op de schatkist klimmen en zijn zegje doen.
BOVAG verzamelt alle reacties en zorgt ervoor dat die in Den Haag luid en duidelijk gehoord worden.
Wie niet in de gelegenheid is om naar een van de tankstations te komen, kan via de banner op www.bovag.nl vanachter zijn pc een protestfilmpje maken en uploaden. Ook die filmpjes gaan vóór 1 juli op een DVD naar parlement en regering.
Wie een webcam tot zijn beschikking heeft, doet het gewoon online. Wie geen webcam heeft, kan met een digitale camera een filmpje maken en dat uploaden. De filmpjes bekijken kan via http://zizone.tv/index.php?sect=thm&pn=mijnride

Like dit artikel
Tweet dit artikel