Brand introduceert geheel vernieuwde Nomada S voortent

kampeerzaken.nlBrand introduceert op de Caravan Salon de Nomada S, dit is de geheel vernieuwde versie van de reeds langer bestaande 240 cm diepe allround voortent. 

 

De Nomada S is een opvallender en verfrissender ontwerp dan zijn voorganger, mede door de diverse ronde vormen en de nieuwe kleurstelling in antraciet/grijs. Brand gaat de Nomada S in de meest populaire dieptes en uitvoeringen aanbieden.


 

Voor het wandmateriaal wordt gebruik gemaakt van het speciale bedrukte TenCate All-Season Design tentdoek, het dak en de wanden zijn vervaardigd van Ten Cate All Season doek. De grote panoramaramen in de zijwanden zorgen voor veel licht in het leefgedeelte. Uiteraard heeft de tent afsluitbare ventilatie in het front en in beide zijwanden. Standaard wordt de Nomada S geleverd met een innovatief voorgevormd stalen ø 28 mm frame met PowerGrip, tegen meerprijs kan ook worden gekozen voor een lichtgewicht aluminium frame met PowerGrip. 

 

De Nomada S zal voor het eerst getoond worden tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf, waar u Brand in hal 15 op stand G23 kunt vinden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel