Nieuwe showroom Bravo Vouwwagenwereld geopend

kampeerzaken.nlKampeerders in Ommen en omgeving zijn maar verwend. In de omgeving, naast de fraaie natuur, vind je een keur aan fraaie campings in alle soorten en smaken, en om de hoek heb je ook nog twee toonaangevende kampeerzaken: Mohocar is één van de finalisten in de laatste verkiezing "Kampeerbedrijf van het Jaar" en de pas heropende Bravo Vouwwagenwereld timmert al jaren succesvol aan de weg op het gebied van vouwwagens en tenttrailers.
 Vorige week hield Bravo Vouwwagenwereld open huis in verband met het gereedkomen van de nieuwe showroom. De redactie van KampeerZaken was er even wezen kijken en was aangenaam verrast.
kampeerzaken.nlDe nieuwe showroom, die naast de bestaande showroom is gebouwd, biedt Bravo inderdaad een zee van ruimte waardoor daar nu alle tenttrailers in alle mogelijke uitvoeringen uit de collectie van Aart Kok zijn opgezet. Voor de kinderen heeft Bravo een apart filmhoek met echte bioscoopstoelen ingericht, dus ouders hebben volop gelegenheid om de tenttrailer of vouwwagen van hun dromen uit te zoeken.
De "oude" showroom biedt nu volop ruimte voor de meer tradionele vouwwagens van Combi-Camp, Camp-let en Roadmaster.
Meer info op www.bravovouwwagenwereld.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel