Nieuwe brochure ‘Zweden 2007’ is uit

kampeerzaken.nlDe nieuwe, algemene ‘Zweden 2007’ brochure, met informatie over Zweden als toeristische bestemming, is vanaf heden verkrijgbaar. De brochure presenteert het gehele spectrum aan reismogelijkheden en geeft talrijke tips en informatie voor het plannen van een vakantie naar Zweden. Evenals voorgaande jaren wordt de brochure uitgegeven door VisitSweden.
 Toeristische Informatie
De ‘Zweden 2007’ brochure bevat onder andere informatie over de Zweedse regio’s, veerverbindingen van en naar Zweden, een praktische A tot en met Ö informatieladder en een overzicht van alle reisorganisaties op Zweden. Ook een handig uitneembaar Stockholm gidsje is opgenomen met informatie over bezienswaardigheden, evenementen, activiteiten en excursies in de Zweedse hoofdstad. De brochure is zo ingedeeld dat consumenten hun reis zelf kunnen samenstellen.
Tradities en Trends
Volgens Anne Tusveld, manager van VisitSweden, is de brochure ook dit jaar weer een afspiegeling van het mooiste en beste dat Zweden op toeristisch gebied te bieden heeft: "Behalve de traditionele, informatieve gedeeltes, verhaalt de brochure ook over al die andere mooie dingen die Zweden te bieden heeft, zoals de rijke culinaire tradities, de eigentijdse trends en het beroemde Zweedse design".
Met de kinderen naar Zweden
Nieuw in de brochure van 2007 is de specifieke informatie over activiteiten voor gezinnen met kinderen, cultuur historische bezienswaardigheden en citybreaks. Dit jaar bevat de brochure bovendien een voorwoord van een vooraanstaande Zweedse. Deze is geschreven door Inger Nilsson, de actrice die Pippi Langkous speelde in de gelijknamige televisieserie. Een voor de hand liggende keuze omdat 2007 het honderdste geboortejaar is van Astrid Lindgren, de beroemde schrijfster van onder andere Pippi Langkous. Volgens Inger Nillsson blijven zelfs de Zweden zich verbazen over de mooie ongerepte en afwisselende natuur van hun land.
De Zweden 2007 brochure is gratis opvraagbaar op de volgende manieren:
www.visitsweden.com, holland@visitsweden.com of belgium@visitsweden.com
Telefoon 00 800-30 80 30 80 (gratis) of 0294 432580 (indien u tele 2 heeft)
Ma t/m vrij 9:00 uur tot 19:00 uur
Fax 00 46-620 150 11
Post VisitSweden, Stortorget 3, SE-831 30 Östersund, Zweden

Like dit artikel
Tweet dit artikel