Nieuwe brochures Denemarken

kampeerzaken.nlBij VisitDenmark, de officiële toerisme-organisatie van Denemarken, zijn weer de nieuwe brochurepakketten te bestellen voor wie informatie en inspiratie zoekt voor een vakantie in het Deense eilandenrijk. Men kan kiezen uit drie verschillende pakketten: het Vakantiepakket, het Kampeerpakket en het Fiets- en Wandelpakket.

 

Het Kampeerpakket Denemarken 2010 bevat brochures van de verschillende Deense campingorganisaties die samen de bijna vijfhonderd geclassificeerde kampeerterreinen in het land vertegenwoordigen. In de brochures vindt men praktische informatie over de ligging, faciliteiten en natuurlijk de prijs per overnachting op elke camping. Typisch Deens zijn overigens de springkussens (‘hoppepuder’) die je op vrijwel elke camping aantreft.


 

Het Vakantiepakket/Happy Holiday-pakket Denemarken 2010 bevat algemene en praktische informatie voor iedereen die zich optimaal wil voorbereiden op een vakantie naar Denemarken. Het Fiets- en Wandelpakket Denemarken 2010 bevat algemene en praktische informatie over de fiets- en wandelmogelijkheden in verschillende delen van het Deense eilandenrijk.

 

De exacte inhoud van de informatiepakketten is te bekijken op de website van VisitDenmark, waar men de pakketten ook direct kan bestellen. Telefonisch bestellen kan ook, via tel. 071 5211544 (ma/wo/vr van 09.30-12.00 uur) of per e-mail via denemarken@visitdenmark.com.

 

Het Vakantiepakket en het Fiets- en Wandelpakket kosten €4,95. Het uitgebreide Kampeerpakket kost €6,95. Een acceptgiro wordt meegestuurd, de pakketten worden uitsluitend verstuurd naar adressen in Nederland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel