Bürstner Averso Fifty: betaalbare jubileumuitvoering

kampeerzaken.nlBürstner levert behalve de exclusieve Trecento nu ook een betaalbaarder jubileummodel in haar jubileumjaar, de Bürstner Averso Fifty. Deze actieuitvoering debuteert met 5 praktische indelingsvarianten en heeft een nieuw ontworpen design voor de buitenzijde, dat de wagen absoluut een klasse duurder laat lijken. Het prijsniveau ligt in de middenklasse, waarbij het uitrustingsniveau bij dit jubileummodel riant is te noemen.
 De Averso Fifty valt op door de gladde beplating en opvallende kleurstelling, geïntegreerd derde remlicht en lichtmetalen wielen.
kampeerzaken.nlHet Ambiente Pakket maakt deel uit van de jubileumuitvoering en maakt het interieur een stuk comfortabeler; een beddesprei, wandtassen en nekrollen behoren tevens tot de uitrusting. De blauwe bekleding van onderhoudsvriendelijke Novalife stof kontrasteren fraai met de betimmering van mat ahorn.
Het totaalgewicht van de Averso Fifty ligt standaard tussen de 1200 en 1360 kg, optioneel kan de grootste indelingsvariant tot 1500 kg worden beladen.
Prijzen: tussen de € 12.670,- en € 14.700,-. Het prijsvoordeel voor de consument is maar liefst € 2036, u krijgt voor een meerprijs van € 990 maar liefst voor € 3026 aan opties geleverd.
De Bürstner Averso Fifty wordt in 2008 in een gelimiteerde oplage geproduceerd en wordt momenteel geïntroduceerd op de CMT in Stuttgart.
Zie ook www.buerstner.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel