Uitstekende cijfers voor Bürstner Delfin Performance T821

kampeerzaken.nlRuim en slim, dit zijn de twee essentieelste eigenschappen die de Bürstner Delfin Performance T821 in een test van het vooraanstaande Engels tijdschrift ‘Which Motorcaravan’ toegekend werden. In de zojuist verschenen maart uitgave van dit magazine wijden de redacteuren Peter en Jo Vaughan elf pagina’s aan het vlaggenschip van de semi-geïntegreerde vloot van Bürstner en komen in hun afsluitend waardeoordeel op het beste cijfer: vijf van de vijf mogelijke punten.

 Vooral de buitengewone laadcapaciteit van bijna 1,6 TO en de superieure bergruimte maakte indruk op de experts van het eiland. Bad, keuken en woonruimte zetten eveneens maatstaven, bijzonder gewaardeerd werden vooral de Alde vloeistofverwarming, de 150 l koelkast en het unieke Bürstner stoelsysteem ‘Travel Lounge’ voor passagiers.
Maar ook de rijeigenschappen van de met een AL-KO tandemas gecombineerde Renault Master kreeg de onbeperkte bijval van de Engelsen, de keuze van componenten heeft de beste wegligging van de klasse tot gevolg. De motorcapaciteit van 100 kW (136 pk) van de Renault Master verlenen de kampeerauto een verrassende agiliteit en topsnelheid, wordt gemeld.
Bürstner heeft zijn succes in Groot-Brittannië in het afgelopen jaar in de sectoren kampeerauto’s en caravans constant kunnen uitbouwen. De markt in Groot-Brittannië behoort tot de belangrijkste afzetregio’s van het merk in Europa.
Meer info op www.burstner.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel