Bürstner City Car Harmony Line buscampers

Bürstner City Car Harmony Line buscampers

Bürstner City Car Harmony Line buscampers

Op de vorige edities van de Caravan Salon toonde Bürstner al een paar voorproefjes van de Harmony Line, zoals het Duitse merk haar nieuwe interieurconcept noemt.

Op de huidige Caravan Salon presenteert Bürstner twee nieuwe buscampers met de naam City Car Harmony Line. Het interieur van deze buscampers is, zoals de naam doet vermoeden, geïnspireerd op het nieuwe Harmony Line interieurconcept van Bürstner.

Het nieuwe Harmony Line interieur is absoluut modern te noemen. Er is veel gebruik gemaakt van effen kleuren. Houtdecor wordt slechts beperkt toegepast. Door de smaakvol samengestelde kleurencombinaties mis je het houtdecor nergens. Dankzij de omvangrijke standaarduitrusting laten de City Car Harmony Line buscampers weinig te wensen over. Zo zijn ze onder meer uitgerust met een elektrische opstaptrede bij de zijdeur, cabineverduistering en een chassis- en Fiat designpakket. Optioneel is er ook een autarkiepakket met dynamo met verhoogde capaciteit, tweede opbouwaccu en luifel met LED-verlichting verkrijgbaar.  Aan de buitenkant zijn de Harmony Line buscampers te herkennen aan de zwart gespoten grill, in kleur gespoten frontspoilers, LED dagrijverlichting en 16” aluminium velgen.

Bürstner City Car Harmony Line buscampersDe City Car Harmony Line is verkrijgbaar in twee indelingen. De City Car C 600 Harmony Line heeft een min of meer klassieke indeling met dwarsbed, bad, keuken en zitgroep. De City Car C 603 Harmony Line is een pure tweezitter, bedoeld als de ideale reisgenoot voor koppels. In plaats van de derde en vierde met gordel beveiligde zitplaats heeft deze indeling een modern sideboard met plank, terwijl de twee voorstoelen gecombineerd met de uitschuiftafel zich in een comfortabele zithoek voor twee personen laat veranderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel