Uitnodiging proefweekend Bürstner Club

kampeerzaken.nlDe Bürstner Club Nederland wil iedereen uitnodigen om een proefweekend met de club mee te maken, en op deze manier op een vrijblijvende manier de sfeer komen proeven in deze club, waar u uiteraard van harte welkom bent.

 

De enige voorwaarde is dat u in het bezit moet zijn van een Bürstner caravan of camper. U betaalt dit weekend alleen de kosten van de camping en de activiteiten waaraan u wenst deel te nemen. U kunt op de website van de Bürstner Club Nederland zien, waar en wanneer de weekenden worden georganiseerd, en zich er ook voor aanmelden.


 

 

Wat houdt de Bürstnerclub in?

In 1985 heeft een aantal enthousiaste Bürstner-bezitters de Bürstner Club Nederland opgericht, kortweg BCN genaamd. De BCN is qua samenstelling zeer gevarieerd. Er zijn vutters, gepensioneerden maar ook gezinnen met kinderen lid. We hebben ook sportievelingen, knutselaars en uitslapers. Er zijn leden met splinternieuwe, maar ook met gedateerde Bürstners.

Wat is de doelstelling?

Gezelligheid komt bij de Bürstner Club Nederland op de eerste plaats. De activiteitencommissie organiseert 5 à 6 keer per jaar een kort of lang weekend ergens in Nederland. Eénmaal per jaar wordt er een buitenlandreis georganiseerd op een afstand van ongeveer een dag reizen.

 

Bij het organiseren van de weekenden wordt er geprobeerd met een ieder rekening te houden. Maar wilt men nergens aan mee doen, dan is dat ook goed: "Niets moet, alles mag". Het enige dat bij bij de club hoog in het vaandel staat, is gezelligheid.  

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel