Bürstner Elisio buscampers

Bürstner Elisio buscampers

Bürstner introduceert de nieuwe Elisio buscamper-serie

Bürstner brengt volgend kampeerseizoen niet alleen de nieuwe Campeo buscamper uit, maar introduceert ook de gloednieuwe serie Eliseo-buscampers.

Ook de Eliseo-serie is in meerdere lengtes en indelingen verkrijgbaar, Dit jaar zijn dat er vier en bij gebleken succes zal dat aantal ongetwijfeld groeien.

Vier indelingen

De Bürstner Elisio-campers worden gebouwd op de Fiat Ducato en zal vooralsnog leverbaar zijn in de volgende vier populaire indelingen: C 540, C 543, C 600, C 641). Deze zijn volgens de fabrikant allesbehalve karig uitgerust. Ze zijn er met een- of tweepersoonsbedden, een optioneel hefdak, een ‘baruitvoering’ met wandkast en tafel of met een extra hoge koelkast.

Uitgebreide standaarduitrusting

Ze worden allemaal met een uitgebreide standaarduitrusting worden geleverd. De standaarduitvoering van de Eliseo omvat onder andere een frontbekleding met optioneel skyroof, cassettevensters, een hoogwaardige deur met opbergplanken, dimbare indirecte verlichting, een groot dakluik (50 x 70 cm), een roldeur naar de badkamer en textiele zijwandbekleding voor de zitgroep en boven de schuifdeur.

Extra pakketten

Bürstner biedt maar liefst vijf pakketten, die verdere individuele aanpassingen mogelijk maken. Zo bevat het “Active Package Eliseo” speciale graphics, lichtmetalen wielen, designbekleding met Active quilting en een verchroomde spoilerbeschermer. Wie het “Interior Design Package Fiat” kiest, krijgt een dashboardafwerking met aluminium applicaties, een instrumentenpaneel met chroomringen, een zwart radiatorrooster en koplampen met een zwart frame.

Like dit artikel
Tweet dit artikel