Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC bieden via nieuwe website overzicht van direct leverbare caravans

caravansdirectleverbaar.nl

Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC bieden via nieuwe website overzicht van direct leverbare caravans

Nu de stijgende populariteit van het kamperen in combinatie met een tekort aan personeel en materialen tot steeds langere levertijden leidt, lijkt het voor veel kampeerders heel moeilijk om nog voor de zomer over een nieuwe caravan te beschikken.

Toch zijn er bij de dealers nog heel wat caravans uit voorraad leverbaar. Daarom starten de caravanmerken van de Erwin Hymer Group – Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC – vanaf vrijdag 20 mei een gezamenlijke campagne waarmee zij die direct leverbare caravans onder de aandacht willen brengen.

Nog voldoende nieuwe caravans op voorraad

Deze caravanmerken bundelen hun krachten om in te kunnen spelen op de actuele marktsituatie, waarin vaak gezegd wordt dat caravans niet meer leverbaar zouden zijn. Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC willen door middel van deze campagne laten zien dat er bij de Nederlandse dealers nog voldoende caravans beschikbaar zijn om direct mee op pad te kunnen.

caravansdirectleverbaar.nl

Centraal in deze campagne staat de nieuwe website caravansdirectleverbaar.nl waar consumenten eenvoudig en in één oogopslag kunnen zien welke caravans er direct leverbaar zijn en bij welke dealerbedrijven deze caravans staan. Een korte blik op de website leert ons dat er ruim 300 nieuwe caravans van de merken Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC beschikbaar zijn, zodat er nog echt heel wat keus is.

De website is bedoeld om de consument een goed overzicht van de uit voorraad leverbare nieuwe caravans te bieden. Bij iedere caravan staan de gegevens van het desbetreffende dealerbedrijf vermeld zodat de consument daar direct contact mee op kan nemen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel