Bürstner wint innovatieprijs

kampeerzaken.nlDertien caravan- en campertijdschriften uit twaalf Europese landen hebben op de Caravan Salon in Düsseldorf voor de eerste keer de „European Innovation Award for the Caravaning Industry“ uitgereikt.

 

De redacties nomineerden innovatieve concepten uit de camper en caravanindustrie. In beide gevallen heeft Bürstner, met het idee voor het inmiddels vermaarde hefbed in caravans en semi-integraal campers, de Award gewonnen.


 

De serie Ixeo campers en de Averso Plus caravans bieden dankzij dit hefbed een hoog slaapcomfort voor zowel echtparen als families terwijl de afmetingen van het voertuig relatief compact kunnen blijven. Bürstner heeft met het concept van het hefbed een geheel nieuwe trend in de kampeerbranche ingezet, die bij vele merken navolging vond.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

De Ixeo serie campers bestaat uit 3 modellen en behoort tot de absolute bestsellers in deze klasse. De Averso Plus is bij de caravans ook bijzonder succesvol, deze caravan, die ondanks de vrij compacte afmetingen toch slaapruimte tot maar liefst 7 personen kan bieden, is in Nederland dan ook niet voor niets gekozen tot Caravan van het Jaar 2010.

Like dit artikel
Tweet dit artikel