Bürstner introduceert de Edition 30 jubileumuitvoering

Bürstner Ixeo Time Edition 30 2017

De Bürstner Ixeo Time in Edition 30 uitvoering

KEHL – Bürstner bouwt sinds 30 jaar campers, en doet dat bijzonder succesvol. Zo was Bürstner grondlegger van de hefbedden, die we tegenwoordig in menig half-integraal camper zien.

Om die 30 jaar camperbouw te vieren, en om ook iets terug te doen voor de Bürstner klanten als dank voor hun trouw aan het merk, introduceert Bürstner voor het jubileumjaar 2017 de „Edition 30“. De Edition 30 is geen specifieke serie, maar een speciale uitvoering waarin een selectie van verschillende populaire Bürstner modellen kan worden geleverd.

De modellen die als Edition 30 worden aangeboden zijn de volgende:

  • Travel Van T 620 G
  • Nexxo Time T 569, T 660 en T 690 G
  • Ixeo Time IT 586, IT 590, IT 710 G en IT 726 G
  • Viseo I 690 G

Deze voertuigen zijn in de Edition 30 versie voorzien van een speciale, markante buitenoptiek. Het interieur krijgt een facelift doordat het wordt uitgevoerd in het sfeervolle Ginger Teak met lichte hoogglanskleppen. De Viseo wordt in het meubeldecor Amarant aangeboden. Deze meubeldecors combineren prachtig met de stofferingen Rio Ferra en Rio Havanna en zorgen samen voor een hoogwaardige ambiance.

Bürstner heeft ervoor gekozen om deze modellen een buitengewoon attractieve prijs-/kwaliteitsverhouding te geven door ze rondom compleet uit te rusten. Deze uitrusting bestaat uit onder meer het chassis pakket en het succesvolle Fiat interieur pakket. Verder worden de Edition 30 versies geleverd met 16“ aluvelgen, LED-dagrijlicht, extra brede Hartal Premium XL deur met raam en hor, Remis cassettes, extra garagedeur links, Truma Combi 6 verwarming, Pioneer multimediasysteem met navigatiesysteem, vlakke raamkozijnen alsmede een 4,0 m lange zonneluifel met LED-verlichting.

Like dit artikel
Tweet dit artikel