Bürstner introduceert de Premio Life voorjaarsmodellen

Bürstner Premio Life

De Bürstner Premio Life is te zien op de CMT en Caravana

STUTTGART – Wie de CMT in Stuttgart bezoekt, zal ongetwijfeld zien dat Bürstner daar voor het eerst de nieuwe Premio Life laat zien. Deze caravans waren al een tijdje geleden aangekondigd, maar beleefden hun première afgelopen zaterdag toen de CMT haar deuren opende.

Maar ook de Nederlandse première laat niet lang op zich wachten. Overmorgen begint de Caravana in Leeuwarden en ook daar kunnen we de Premio Life bewonderen.

Met de Premio Life breidt Bürstner haar modellenpalet “naar beneden” uit. De Premio Life is bedoeld voor beginnende kampeerders en voor kampeerders die liever een betaalbare nieuwe caravan in plaats van een luxe jong gebruikte caravan kopen. Voor beide doelgroepen is de Premio Life dan ook prima geschikt. Dankzij de gunstige prijsstelling en de geringe maximaal toelaatbare massa zijn deze nieuwe modellen voor deze doelgroepen prima “bereikbaar”.

De indeling, uitrusting én redelijk compacte afmetingen maken de Premio Life caravans niet alleen prima geschikt om zowel langere tijd op één camping te blijven staan, maar ook om mee rond te trekken. Bürstner zal de Premio Life vooralsnog in 3 indelingen aanbieden. De 420 TS en 430 TS zijn voorzien van een vast tweepersoons bed en een comfortabele zithoek. De 480 TL zal wat later verkrijgbaar zijn en heeft twee enkele bedden alsmede een comfortabele zitgroep.

Uiteraard zijn de caravans voorzien van een compleet uitgeruste keuken en was/toiletruimte, energiezuinige LED-verlichting alsmede gasverwarming. De prijzen beginnen bij € 11.695 voor de Premio Life 420 TS  en € 11.795 voor de 430 TS. Wie meer comfort wil, kan kiezen voor een aantal voordelig uitrustingspakketten met bijvoorbeeld een antislingerkoppeling, vaste watertank, serviceluik, reservewielhouder, schokdempers, hordeur, groot dakluik en Truma Therme warmwatervoorziening. Wie niet afhankelijk wil zijn van het sanitair op de camping, kan bij de aanschaf van een Premio Life caravan ook kiezen voor een compleet douchepakket.

Like dit artikel
Tweet dit artikel