Bürstner viert jubileum met exclusief topmodel Trecento

kampeerzaken.nlVijftig jaar geleden startte meubelmaker Jakob Bürstner zijn werkplaats in het naburige Neumühl met de fabricage van caravans. Sindsdien heeft het merk Bürstner zich gestaag verder ontwikkeld tot één van de toonaangevende merken in de branche en behoort bij de trendsetters in design en innovatie. In de hoofdzetel van caravan- en camperproducent Bürstner bereidt iedereen zich momenteel voor op het grote 50-jarig jubileumfeest.
 
Bürstner Trecento jubileummodel
Ter gelegenheid van het jubileum presenteert Bürstner haar topmodel Trecento, vormgegeven in een volledig nieuwe look die tegemoet komt aan de hoge eisen van de hedendaagse kampeerder. De Trecento is voorzien van alle comfort waarbij in de hoogwaardige afwerking bijzonder veel aandacht aan de details is geschonken.
Exclusieve vormgeving en lakken
Bürstner maakt gebruik van exclusieve lakken en gladde beplating waardoor de Trecento al bij het eerste oogcontact indruk maakt. Dat geldt in het bijzonder voor de ‘champagne’ kleur die als optie naast een zilverkleurige uitvoering wordt aangeboden. De lichtmetalen wielen, de eendelige deur bij de ingang en het exclusief vormgegeven derde remlicht maken de Trecento helemaal ‘af’.
kampeerzaken.nlNatuurlijk hout
Het meubilair heeft een raamwerk van natuurlijk hout, in het decor ‘Mooreiche’ wordt het exclusieve karakter door de ingelegde meubelaccenten nog eens versterkt. De parelmoerkleurige details in de keukenmeubels vormen hiermee een bijzonder contrast.
Nieuwste generatie koelkast
In de keuken van de Trecento vindt bevindt zich de nieuwste generatie koelkast met een uitneembaar vriesvak, een eenvoudigere bediening voor een effectieve ventilatie, een waarschuwingszoemer bij een geopende deur en een modulaire koeling voor fruit en groente.
Comfortabel slapen
De in diverse zones opgedeelde koudschuim matrassen in de vaste bedden, gecombineerd met 7 ligzones, zijn individueel op de diverse behoeften van de diverse lichaamsdelen afgestemd en bieden optimaal slaapcomfort. De afneembare anti-allergene matrasovertrek is wasbaar.
Uitrusting
De Trecento heeft een complete standaarduitrusting met afzuigkap in de keuken, vloerbedekking, dekens, praktische wandtassen, Truma-Therme verwarming, 40 liter watertank, zware uitdraaisteunen en antislingerkoppeling AKS van AL-KO.
Vijf indelingen
De nieuwe Trecento is verkrijgbaar in 5 verschillende indelingen (460 TS, 470TL/TS, 525 TS en 525 TL). De prijzen beginnen bij € 21.180,-.
De nieuwe Bürstner Trecento wordt later deze maand op de CMT in Stuttgart aan het publiek getoond.
Zie ook www.buerstner.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel