Jubileummodellen ter ere van 30 jaar Bürstner

kampeerzaken.nlSinds 1976 heeft Bürstner een fabriek in Wissembourg in de Franse Elzas. Het begon allemaal in de vroege jaren 70, toen duidelijk werd dat Bürstner op de toenmalige eerste locatie onvoldoende ruimte had voor verdere expansie.
Bürstner orrdeelde dat het voor de groeiende Europese – en zeker voor de Franse markt vele voordelen en synergie biedt om ook een produktiecapaciteit in het buurland te hebben.

 Op zoek naar een geschikte locatie vond men deze, op ca. één uur rijden ten noordwesten van Kehl, in de naburige Elzsas. Een voormalige meubelmakerij was te koop en voldeed optimaal aan de eisen betreffende machines en personeel.
Intussen heeft deze locatie zich tot een ultramoderne productieplaats ontwikkelt en vervaardigt complete meubeldelen voor de Bürstner fabrieken Kehl en Wissembourg. De productie van meubels als ook de productie van caravans en met uitzondering ook campers biedt tegenwoordig werkgelegenheid aan meer dan 400 personen.
Voor Bürstner een reden om feest te vieren en u te verrassen met haar jubileummodel. Het Belcanto jubileummodel wordt aangeboden in de plattegronden 455 TS, 460 TL en 525 TL, speciaal uitgerust met Truma Frostair 1700 airco, Novalife Orange kussens met Super-Flex-koudschuim en een LCD TV
De klant betaalt voor dit pakket bij het jubileummodel slechts € 660,– en bespaart hiermee € 2.156,-
Meer info op www.buerstner.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel