Goedkoper kamperen met Bürstner

Bürstner klanten mogen zich bijzonder verheugen, want vanaf begin april ontvangt iedere nieuwe Bürstner standaard het CamperMoney-spaarboek kosteloos in het afleverpakket. De CamperMoney-Card biedt de eigenaar een jaar lang behoorlijke
kostenvoordelen op vele europeese kampeerplaatsen. Deze actie is mogelijk omdat Bürstner een samenwerkingsverband met CamperMoney is aangegaan.

 Het systeem werkt erg eenvoudig. De eigenaar van een Bürstner caravan of kampeerauto zoekt in de CamperMoney-brochure of op het internet (www.camper-money.com) naar kampeerplaatsen van zijn keuze. Hij hoeft vooraf niet te reserveren (telefonisch of via e-mail) – zijn korting ontvangt de CamperMoney klant in ieder geval (vrije capaciteit vooropgesteld). Uit de jaaragenda in de brochure, waarin alle kampeerplaatsen uitvoerig beschreven staan, ziet men welk kortingstarief men ontvangt.
De grootste korting van 30 procent wordt meestal in het laagseizoen, op de dan toch meestal gereduceerde prijzen, gegeven. 140 Kampeerplaatsen zijn aangesloten bij het CamperMoney-systeem en bevinden zich in geliefde vakantielanden zoals Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Hongarije, België, Nederland en Zweden.
Nog een voordeel heeft de eigenaar van de CamperMoney-Card door de korting in 23 amusementsparken en vrijetijdsinstellingen, die eveneens in de brochure worden vermeld.
Het CamperMoney-programma is geen lidmaatschap. Het recht op vergoedingen eindigt heel eenvoudig na een jaar en kan met een nieuw spaarboek (tegen vergoeding) voor een volgend seizoen verlengd worden.
Meer info: www.burstner.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel