Bürstner Lyseo M op Mercedes Sprinter

Bürstner Lyseo M halfintegraal camper

Bürstner Lyseo M op Mercedes Sprinter

Nog voor het begin van het modelseizoen 2020 presenteert Bürstner de nieuwe Lyseo M op basis van de Mercedes-Benz Sprinter. De Lyseo M, met een uitwendige lengte van minder dan zeven meter, is een van de compacte modellen in zijn soort.

De dubbele bodem geeft de camper een geheel vlak doorlopende vloer. Bürstner hecht zoals altijd veel waarde aan het interieurontwerp en biedt de camper in eerste instantie alleen met het designinterieur Harmony Line aan.

Twee indelingsvarianten

In het begin zal de Lyseo M worden aangeboden in twee indelingsvarianten, de 660 en 690 G. Aan de achterzijde biedt de 660 een groot bed. Dit heeft dankzij de kleinere kleerkast een bredere in- en uitgang . Met het optionele hefbed boven de zitgroep worden vier slaapplaatsen gecreëerd. In de grote keuken hebben de gootsteun en kookplaat hun eigen plek. Bürstner Lyseo M halfintegraal camperDe nieuw ontwikkelde langsgeplaatste ‘Flexo’-badkamer met draaibare wastafel biedt een ruime plek om te douchen. De indeling 690 G biedt veel bewegingsvrijheid dankzij de ruime woon- en badkamerruimte. Ook hier kan optioneel een hefbed boven de zitgroep worden geplaatst. In het woongedeelte zorgt de schuine langsgeplaatste keuken met een groot werkblad (ca. 103 cm) en een apart fornuis of spoelbak voor een optimale doorgang; de Flexo-badkamer heeft in deze indeling een lengte van ca. 122 cm.
Beide plattegronden hebben een nieuw meubelelement bij de ingang. Dit biedt onder andere innovatieve opbergmogelijkheden en LED-verlichting. Het nieuw ontwikkelde Skyroof XL combineert een lichtgewicht plafondbekleding met indirecte verlichting (niet beschikbaar in combinatie met een hefbed). Met dit licht- en raamconcept oogt het interieur van de Lyseo M overdag ruim en licht. In het slaapgedeelte bevat de wandbekleding nieuw ontwikkelde sfeerverlichting.

Première op Caravan Salon 2019

Uiteraard zal de Bürstner Lyseo M zijn première beleven op de Caravan Salon 2019 in Düsseldorf. Deze wordt gehouden van 31 augustus tot en met 8 september.

Like dit artikel
Tweet dit artikel