Bürstner Lyseo TD Lounge: extra ruimte door innovatieve slide-out

Bürstner Lyseo TD Lounge camper met slide-out

Bürstner Lyseo TD Lounge: extra ruimte door innovatieve slide-out

Twee maanden geleden was de Caravan Salon Düsseldorf 2023 het toneel voor de onthulling van diverse innovatieve campers en caravans. Een model dat de aandacht trok, was de Bürstner Lyseo TD Lounge. Deze camper introduceert een unieke slide-out functie die de binnenruimte aanzienlijk vergroot.

Slide-outs zijn natuurlijk allesbehalve nieuw in de camperwereld, maar Bürstner heeft deze wel naar een nieuw niveau getild. Dit doordat deze slide-out relatief licht van gewicht is, en omdat Bürstner er ook nog een slimme slaapbank en wandmeubel bij heeft bedacht.

Innovatieve indeling met slide-out, slaapbank en wandmeubel

Het is alweer even geleden dat de Caravan Salon 2023 zijn deuren sloot, maar deze innovatieve camper was hier nog niet aan bod geweest. Standaard lijkt het alsof met de slide-out van de Bürstner Lyseo TD Lounge alsof de zitgroep verder naar buiten kan worden uitgeschoven, waardoor er meer leefruimte ontstaat.

De ruimtewinst van de slide-out komt nog meer tot uiting door een verschuifbare en opbergbare tafel. Bovendien heeft Bürstner een innovatieve uittrekbare slaapbank in de slide-out heeft geplaatst. Het resultaat is een flexibele manier om extra ruimte te creëren die ook nog eens moeiteloos kan worden omgebouwd tot een slaapkamer.

Het toepassen van een slide-out heeft het voordeel dat er ook meer ruimte voor andere zaken is. Tegenover de slaapbank bevindt zich een slim, multifunctioneel wandmeubel. De voorzijde van dat meubel herbergt de verschuifbare tafel, aan de achterkant bevindt zich een televisie die je naar boven en beneden kunt schuiven. Een hele slimme, ruimtebesparende manier om het idee van een lounge te creëren. Vandaar ook de naam van de camper.

L-vormige keuken en extra ruime badkamer

Verder achterin de camper bevindt zich aan de linkerzijde de L-vormige keuken, met daarachter de extra ruime badkamer, verdeeld over beide zijden. Bovendien is er aansluitend een grote berging annex garage, waarvan de deur aan de linkerzijde te zien is.

Lichtgewicht

Deze slide-out is door de innovatieve, oppompbare balgconstructie veel lichter van gewicht dan de gebruikelijke slide-outs. En ook daardoor zet de Bürstner Lyseo TD Lounge een nieuwe standaard in de wereld van campers.

Met zijn unieke slide-out functie en innovatieve indeling biedt het model ondanks de compacte afmetingen een complete en luxueuze kampeerervaring. De positieve marktreactie en de aandacht die het model heeft gekregen sinds zijn onthulling op de Caravan Salon Düsseldorf 2023, onderstrepen het succes en de innovatie die Bürstner met dit model zou kunnen bereiken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel