Bürstner peilt reacties publiek met Brevio Rave

Bürstner Brevio Rave 2016

Fraai gestyleerde Brevio Rage van Bürstner

DÜSSELDORF – De Caravan Salon in Düsseldorf is dé gelegenheid om de noviteiten voor het komende modeljaar te zien. Zo presenteert Bürstner onder de 2016 modellen ook de Brevio Rave. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een model dat een jonger publiek aan moet spreken.

De Bürstner Brevio Rave oogt vlot en modern. De zogenaamde ‘automotive’ look zal menigeen aanspreken. De vlak ingebouwde ramen versterken dit effect nog meer en geven de Brevio Rage een bovengemiddeld modern uiterlijk.

Bürstner Brevio Rave 2016Ook het interieur mag er zijn. Het is fraai gestyleerd en oogt mooi homogeen, geheel in alu-look, waarbij de deurtjes zeer strak en vlak in de meubels zijn geïntegreerd. De modulaire opbouw en speelse opstelling van een aantal meubelen geven de indruk alsof het interieur uit design flightcases bestaat. De toiletruimte kan ook deels worden weggeklapt.

Bürstner neemt de Brevio Rave niet direct in productie, het is min of meer een testmodel om de reacties van het publiek te peilen. Aan de hand daarvan kan het model alsnog in productie worden genomen, of kunnen bepaalde facetten van het concept in andere modellen worden toegepast.

Like dit artikel
Tweet dit artikel