Bürstner Premio wordt in 2015 opgewaardeerd én krijgt een hefbed

Bürstner Premio Plus 510TK

Nieuwe looks voor Bürstner Premio in 2015

KEHL – De Premio serie, de meest betaalbare serie caravans van Bürstner, zal komend modeljaar worden opgewaardeerd. Ten eerste zullen de 2015 modellen van de Bürstner Premio een nieuwe achterbumper, achterlichten en exterieurdesign krijgen zodat de serie qua uiterlijk beter bij de Bürstner Averso past.

Verder wordt de basisuitrusting uitgebreid, zo is de drinkwatertank van 25 liter tegenowordig standaard, ook krijgen de Prmemio caravans standaard ook verzwaarde uitdraaisteunen. Het interieur wordt voorzien van binnenverlichting die geheel met LED’s is uitgevoerd en krijgt hier en daar ook leatherlook accenten. Optioneel zijn ook pakketten met een Trumatherme boiler, ringverwarming een hordeur verkrijgbaar.

Lichtgewicht, hefbed én stapelbed

Bürstner Premio Plus 510TKAls enige in zijn klasse is de Premio opgebouwd op een lichtgewicht bodem, die het aflevergewicht van de Premio met ongeveer 50 kilo vermindert. Maar het meest opvallende nieuwtje is wel het feit dat de Premio, net als de succesvolle Averso Plus serie, ook verkrijgbaar zal zijn met een hefbed.

Bürstner neemt hier dus een absolute voortrekkersrol in. De Premio plus 510 TK kan door dit hefbed bij een nog heel acceptabele opbouwlengte over maar liefst 7 slaapplaatsen beschikken.

Premio 520 TK

Dit is niet de enige caravan in de Premio serie die voor een groter gezin geschikt is. De nieuwe, 250 cm brede Premio 520 TK is door zijn grote breedte ook uitstekend geschikt voor een familie en beschikt behalve over 5 slaaplaatsen ook over 2 extra kasten naast het stapelbed zodat er meer dan voldoende bergruimte is. De caravan heeft verder een keuken met een koelkast met een inhoud van 142 liter en uiteraard ook een seperate toiletruimte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel