Nieuwe halfintegraal camper in Bürstner Ixeo-serie

Bürstner Ixeo T camper

Bürstner voegt nieuwe halfintegraal camper toe aan Ixeo-serie

De Duitse caravan- en camperbouwer Bürstner liet op de Caravan Salon haar laatste aanwinst in de bekende Ixeo-serie zien. De nieuwe Bürstner Ixeo T is een half-integraal camper in het hogere middensegment, welke is voorzien van een fraai panoramaraam.

Zo’n panoramaraam biedt veel meer daglicht en geeft het interieur van de camper dan ook een veel betere ruimtelijke indruk.

Maar de nieuwe Ixeo biedt meer dan alleen een panoramaraam. Zo maakt de Bürstner Ixeo T een sportieve indruk doordat hij behalve met een panoramaraam ook is uitgerust met fraaie Seitz kozijnramen en een derde remlicht met geïntegreerd Bürstner logo. De kwalitatief hoogwaardige dak-zijwand-verbinding benadrukt dit automotive design. Verder heeft de Ixeo T een brede en comfortabele XL deur en grotere garagedeuren. De Ixeo kan optioneel worden geleverd met een hefbed. Wie dit niet hoeft kan optioneel weer kiezen  voor het Skyroof XL Premium met elektrisch schuifdak en indirecte verlichting.

Bürstner Ixeo T camperIn het interieur van de Ixeo T zien we verder hoogwaardige meubels en een comfortabele zitgroep met fraaie stoffering. Door het vernieuwde design van de vloerbedekking zijn de kleurverschillen tussen vloer en opbergvakken nagenoeg verdwenen. Verder zien we een doorlopende Thermo-vloer met dubbele bodem inclusief opbergvakken, een nieuw ontworpen vitrine voor champagne- en wijnglazen in de keuken en vario-rollo´s in het slaapgedeelte.

De Bürstner Ixeo T is vooralsnog verkrijgbaar in vier indelingsvarianten. De Ixeo T 690 G heeft enkele bedden en doordacht variobad. De T 728 G is iets royaler en heeft ook enkele bedden maar ook een ruimtebad. De Ixeo T 720 heeft weer lage bedden en een badkamer achterin. De Ixeo T 736 is weer uitgerust met een queensbed achterin en heeft bovendien twee tegenover elkaar geplaatste zitbanken welke eenvoudig tot twee met gordel beveiligde zitplaatsen kan worden omgebouwd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel