Bus-Boxx camperinrichting voor Volkswagen T5 en T6

Bus-boxx campermeubels

Snel een camper inrichten met Bus-boxx modules

ZOETERMEER – Op de Caravana stond, tussen de enorme hoeveelheid campers en accessoires, op de stand van Campersalon de modules van Bus-boxx. Dit zijn meubelsets waarmee je een Volkswagen T5 of T6 bestelbus snel en makkelijk kunt voorzien van een camperinrichting.

Volgens de mensen van Campersalon Heerde, dat de Bus-Boxx in Nederland importeert, is dit concept niet helemaal te vergelijken met de eerder beschreven modules waarmee je een camper in kunt richten.

Het concept van Bus-Boxx onderscheidt zich volgens de makers namelijk ten opzichte van anderen doordat het keukenmeubel zowel in de lengte als in de breedte achter de stoel kan worden geplaatst. De montage van de meubels geschiedt door middel van de originele Volkswagen-klemmen.

De Bus-boxx serie bestaat uit een keukenmodule en een koelkastmeubel. Ze worden voorgemonteerd geleverd, met aangesloten watervoorziening (plug & play). Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De basis wordt gevormd door 15 mm populier multiplex met HPL toplaag. De meubels zijn voorzien van ABS randen, en soft-close ladegeleiders en scharnieren zodat er geen rammelende deurtjes of lades zijn.

Standaard worden de Bus-Boxx meubels in lichtgrijs geleverd. Optioneel is er ook een fris blad- of  rietmotief leverbaar. Op aanvraag zijn er nog meer kleuren verkrijgbaar.

Het koelkastmeubel heeft onderin een schuifdeur met opbergruimte. De kast is voorzien van originele Waeco-klemmen, waar een apart te bestellen compressorkoelbox van Waeco (de CF40) in past.

Nieuw: roldeurkast

Bus-boxx roldeurkastNieuw van Bus-Boxx is de roldeurkast. Hiermee kun je op een multiflexboard extra opbergruimte achterin de VW T5/T6 creëren. De module is uitgerust met een schuifdeur en voorzien van twee schappen. De kast is gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex, van HPL afwerking voorzien. Het meubel is speciaal ontworpen om op het multiflexboard van de VW T5 en T6, zoals de California Beach te bevstigen maar kan ook in andere voertuigen geplaatst worden.

Multiflexboard

bus-boxx-multiflexboardAansluitend is er voor de Volkswagen T5 en T6 ook een multiflexboard ontwikkeld. Dit vormt in feite een verlenging voorhet bed waarbij er ook nog extra bergruimte achterin wordt gecreëerd. Het multiflexboard rust op twee RVS poten en is speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging in de VW T5 en T6, met lange vloerrails.

Like dit artikel
Tweet dit artikel