Cabby start door

Cabby caravan

Cabby kan door gaan met caravans bouwen

KRISTINEHAMN – Op 21 januari heeft Cabby, dat in voorjaar 2014 in de financiële problemen kwam, te horen gekregen dat de plannen voor een doorstart zijn goedgekeurd.

In de tussentijd verkeerde het bedrijf in een soort surceance van betaling, waarin gekeken kon worden naar de toekomstmogelijkheden van het bedrijf. Bovendien kon het bedrijf op die manier ook nog door blijven draaien. De Nederlandse importeur was inmiddels weggevallen.

Inmiddels heeft ScandicCaravans in Scherpenzeel dit stokje opgepakt, en kunnen bezitters van Cabby caravans daar terecht voor regulier onderhoud, levering van originele onderdelen en schadereparaties. De onderdelen voor de CV-systemen van Alde, een aantal originele Cabby onderdlen  alsmede de AL-KO onderstellen zijn overwegend uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan moet dit in Zweden worden besteld en dient men rekening te houden met een levertijd van ongeveer een week.

Naast de nieuwe, originele onderdelen kan ScandicCaravans de Cabby bezitter ook een breed palet aan gebruikte onderdelen van A-kwaliteit leveren. Meer informatie over de producten en de dienstverlening van ScandicCaravans kunt u zien op de website van het bedrijf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel