Cam-O-Bunk stapelbed

Cam-O-Bunk stapelbed

Handig en multifunctioneel te gebruiken Cam-O-Bunk stapelbed.

ZOETERMEER – In de tijd van self-inflating slaapmatjes zijn veldbedden en stretchers voor veel mensen ‘ouderwets’. Toch komen ze in bepaalde situaties nog uitstekend van pas. Bijvoorbeeld in het geval van een seizoensplaats. De meeste luchtbedden moeten, als ze zo’n lange periode worden gebruikt, dan regelmatig opnieuw worden opgepompt of gaan voortijdig kapot.

Stretchers en veldbedden kunnen niet leeglopen en zijn over het algemeen ook degelijk gebouwd zodat die uitstekend geschikt zijn om voor wat intensiever gebruik. Een ander voordeel van zo’n bed is dat er ook gestapelde versies van zijn.

De Cam-O-Bunk is zo’n opvouwbaar stapelbed. Natuurlijk vergt zo’n bed ook de nodige hoogte, maar als die hoogte aanwezig is in bijvoorbeeld de uitbouw van de voortent, is zo’n stapelbed een absolute ruimtewinner.

Stapelbed Cam-O-BunkOok in een ander opzicht is de Cam-O-Bunk een ruimtewinner, je kunt hem namelijk ook eenvoudig ombouwen tot loungebank, gewoon als 2 enkele bedden gebruiken én ook nog eens heel compact opvouwen. Ieder bed wordt dan in een aparte tas verpakt, zodat je de bedden desgewenst ook apart kunt vervoeren en gebruiken.

Door het gebruik van het afgeronde frame staat het onderste bed niet alleen wat hoger zodat je daaronder extra bergruimte hebt, het ronde onderstel voorkomt ook beschadigingen aan het grondzeil. Door het Disc systeem kun je het Cam-O-Bunk stapelbed zonder gereedschap monteren en ook weer demonteren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel