Camp-let Classic North Limited Edition

Camp-let Classic North Limited Edition

Camp-let Classic North Limited Edition

Bij de Camp-let dealers staat sinds kort een speciaal model van de Camp-let Classic Vouwwagen. Deze zogenaamde North-versie is ontwikkeld als ode aan de Scandinavische natuur en Deense designtradities.

Deze nieuwe, exclusieve Camp-let Classic North-variant wordt in een gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren gemaakt.

De Camp-let North Limited Edition benadrukt de nuances die zo kenmerkend zijn voor de Scandinavische natuur. De kleuren zijn gedempt en ruig, en bevatten een vleugje donkerblauw.

North-collectie van Isabella

De nieuwe Limited Edition is ook onderdeel van een grotere familie. Deze bestaat niet alleen uit deze Camp-let vouwwagen maar voornamelijk producten uit de Isabella-collectie. In de nieuwe North-collectie staat het eropuit trekken, één zijn met de natuur en genieten van elkaars gezelschap centraal. Het is een moderne variant van het eenvoudige leven met comfortabele en stijlvolle voortenten, tenten en bijpassende accessoires voor het buitenleven.

In deze North-collectie zien we een aantal opvallende kenmerken. Het design is stijlvol en elegant waarbij Isabella veel nadruk heeft gelegd op een balans tussen design, kleuren, symmetrie en contrasten. Het belangrijkst zijn de duidelijke verwijzingen in de collectie naar de Scandinavisch uitstraling en Deense designtradities, vertelt Anne Halskov, designmanager van Isabella.

Alle 100 uniek

Alle exemplaren van de nieuwe  Camp-let Classic North Limited Edition krijgen een uniek nummer. Iedere wagen krijgt niet alleen een eigen nummer maar wordt ook persoonlijk gesigneerd in de fabriek in Denemarken. Omdat Camp-let in 1969 werd opgericht, lopen de chassisnummers van de 100 exemplaren van nummer 69001 tot en met nummer 69100. De speciale Limited Edition is verkrijgbaar bij de Camp-let dealers in Europa tot de oplage is uitverkocht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel