Camp-let vouwwagens krijgen nieuwe luifel

kampeerzaken.nlOok Camp-let gaat mee in de trend naar sportievere vouwwagens, en heeft voor het modeljaar 2009 een nieuwe luifel op het programma gezet.

 

De nieuwe luifel krijgt vaste driehoekige zijwanden en zal de naam “Adventure” luifel krijgen. Deze Adventure luifel wordt gemaakt voor de Camp-let Apollo, Concorde en Savanne vouwwagens.
 
De luifel wordt geleverd in de kleur grijs, dezelfde kleur als het dak van de tent zelf, inclusief 3 staanders en scheerlijnen en heeft een diepte van 2,30 meter. De Adventure luifel is toepasbaar op alle modellen vanaf 2000.


 

Ook de Adventure luifel wordt door Isabella gemaakt, net zoals Isabella ook verantwoordelijk is voor de andere tenten en luifels van de Camp-let vouwwagens.

 

Tevens levert Camp-let aanstaand seizoen een kuipgrondzeil voor de vouwwagens. Dit kuipgrondzeil wordt gemaakt van sterk bisonyl in een extra dikke uitvoering met een opstaande rand, om het water bij nat weer nog beter buiten te houden.
 
 
De prijs voor de Camp-let Adventure luifel is € 375,- en het kuipgrondzeil zal € 165,- gaan kosten. De huidige zonneluifel blijft gewoon leverbaar.
Like dit artikel
Tweet dit artikel