Camp The Night 2018

Camp The Night 2018 tent

Camp The Night 2018

Kamperen op een écht bijzondere plek, wie wil dat nu niet? Het project ‘Camp the Night‘ maakt dat mogelijk. Op 7 juli kun je overnachten op een aantal heel bijzondere locaties.

Een paar plekken, zoals op het dak van de Euromast, zijn inmiddels al uitverkocht maar er is nog keus genoeg in bijvoorbeeld het Afrika Museum in Nijmegen, op Pampus, in een drive-in-bioscoop midden in het bos of ‘gewoon’ bij iemand in de achtertuin ergens in Nederland. Maar ook voor deze locaties geldt dat je er snel bij moet zijn.

Camp the Night 2018 noemt zichzelf het grootste én kleinste kampeerfestival van Nederland. Het festival is een initiatief van kampeerstartup Campspace. Deze startup gelooft dat kamperen gaat om het verhaal en de beleving. Oftewel, wie van kamperen houdt zou ook eens het avontuur op moeten zoeken. Zo kun je via de website van Campspace allemaal kleinschalige kampeerlocaties vinden en reserveren, of jouw unieke kampeerplekje aanmelden en verhuren. Omdat Bever het helemaal eens is met de doelstelling van Campspace, organiseert Bever samen met Campspace het evenement Camp the Night 2018, waar je kunt kamperen op unieke plekken door heel Nederland. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om eens een écht bijzondere kampeerervaring op te doen. Meer informatie kun je vinden op campthenight.com.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel