Camp to Go gaat komend weekend weer van start

Camp to Go gaat komend weekend weer van start

Camp to Go gaat komend weekend weer van start

Het is bijna zover: het vierde seizoen van Camp to Go staat op het punt van beginnen. Vanaf 4 november kunnen kijkers elke zaterdag om 17.00 uur op RTL 4 weer genieten van alles wat met kamperen te maken heeft.

Camp to Go is een belangrijk onderdeel van de manier waarop Nederlanders kennismaken met kamperen. Het programma heeft niet alleen bijgedragen aan de populariteit van kamperen, maar ook aan de manier waarop mensen naar kamperen kijken. Het heeft een brug geslagen tussen de traditionele kampeerder en de moderne, avontuurlijke reiziger.

Camp to Go

In de loop der jaren is Camp to Go uitgegroeid tot een fenomeen in de kampeerwereld. Sinds de start heeft het programma een vaste plek veroverd in de harten van zowel ervaren kampeerders als nieuwkomers. Onder de bezielende leiding van Sander Janson, die als steun en toeverlaat fungeert, worden nieuwe kampeerders geïntroduceerd in de wereld van vouwwagens, caravans en campers.

Wat is er nieuw dit seizoen?

Het vierde seizoen belooft weer een scala aan nieuwe avonturen. Hoewel de exacte details nog onder de pet worden gehouden, is het duidelijk dat er nieuwe elementen zijn toegevoegd om het programma fris en boeiend te houden. Of het nu gaat om nieuwe kampeerlocaties of innovatieve kampeergadgets, kijkers kunnen iets nieuws verwachten.

Hoe te kijken?

Voor degenen die niet kunnen wachten tot de nieuwe afleveringen, biedt de website van Camp to Go uitkomst. Hier zijn alle afleveringen van de vorige seizoenen terug te vinden, netjes geordend voor uren kijkplezier. Het nieuwe seizoen zal zoals gebruikelijk worden uitgezonden op RTL 4, elke zaterdag om 17.00 uur. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is aanstaande zaterdag.

Succes verzekerd?

De aankondiging van het nieuwe seizoen heeft al voor de nodige buzz gezorgd. Op sociale media en in diverse kampeerfora zijn de verwachtingen hooggespannen. Hoewel het altijd riskant is om te veel te verwachten, is de algemene consensus dat het nieuwe seizoen van Camp to Go wederom een hit zal worden. Het programma heeft immers én een succesformule én een goede naamsbekendheid en reputatie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel