Campenement 2019

Campenement 2019

Campenement 2019, een nieuw buitensport- en kampeerevenement

Campenement is een nieuw kampeer- en buitensportevenement dat wordt georganiseerd op het terrein van Campodoor en Huis & Tuin Hoogeveen.

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei zijn kampeerders en buitensporters welkom om een kijkje te nemen op dit evenement, waar een grote diversiteit aan exposanten aanwezig zal zijn.

Zo zullen er diverse leveranciers van daktenten hun producten laten zien, zoals Campwerk, Dare to be Different Outdoor en Op je auto slapen. Van Campwerk zullen er ook diverse sportieve vouwwagens te zien zijn. Dare tot be Different zal er ook van alles laten zien op het gebied van buitenkoken, evenals Petromax Outdoor Cooking, Bûten Guod Outdoor en Fridael Woodgas Stove. Deze exposanten bieden samen een groot programma op het gebied van outdoor cooking. Van houtvuur tot kookkist en Dutch Oven, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. Maar ook op het gebied van tenten is er genoeg te zien, zo staan er lichtgewicht tenten van Outwell en Robens, oppombare tenten van Zempire en voortenten en luifels van Herzog. Verder kun je kijken of de waterdichte rugzakken, tassen en slaapzakken van Gabbag iets voor jou zijn en zal Luppes en Co diverse sportieve fietsen en e-bikes demonstreren.

Meer exposanten

De organisatie is nog in gesprek met diverse standhouders, de lijst met exposanten is dus nog niet helemaal compleet. Al met al belooft Campenement 2019 een evenement te worden waar menig kampeer- en outdoorliefhebber de nodige informatie en inspiratie kan vinden.

Het evenement vindt plaats op het terrein van Campodoor en Huis & Tuin Hoogeveen aan de Europaweg 1, 7903 TD Hoogeveen. Campenement 2019 is van vrijdag 17 mei tot en met zondag 19 mei dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis. Meer informatie kun je vinden op de website van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel