Camper arrangement tijdens de Vestingdagen in Hellevoetsluis

Vestingdagen HellevoetsluisHELLEVOETSLUIS – In het derde weekend van augustus bruist het drie dagen lang van de activiteiten in de vestingstad aan het Haringvliet, want dan zijn er weer de Vestingdagen Hellevoetsluis.

Speciaal voor camperbezitters is er een arrangement in elkaar gezet waardoor ze niets van de festiviteiten hoeven te missen.

De Vestingdagen zijn altijd een groots familiefeest met activiteiten voor jong en oud, waaronder: stoommachines, een braderie, kermis, verschillende demonstraties, oude ambachten, muziek, vlootschouw, enzovoorts. Deze voormalige maritieme vestingstad in het zuiden van Zuid-Holland heeft een rijke historie. Zeehelden als Piet Hein en Michiel de Ruyter hadden er hun thuishaven. Nu is de haven in bezit genomen door recreatieve watersporters die het Haringvliet rond gaan.

Musea
Binnen de vesting bevinden zich een aantal interessante musea, als het Nationaal Brandweermuseum en het lichtschip Noordhinder. Ook het stenen droogdok Jan Blanken is een bijzondere bezienswaardigheid.
Voor mensen die met de camper naar dit evenement willen komen, is er een speciaal arrangement samengesteld, met overnachtingen op een camping, inclusief elektra, gebruik sanitair en toeristenbelasting. Zaterdag is er een ‘all you can eat’ barbecue en zondag een bijzondere invulling.

Vestingdagen HellevoetsluisHet camper arrangement omvat de volgende zaken:
Vrijdag 16 augustus vanaf  10.00 uur aankomst op Camping ‘t Weergors, Zuiddijk 2 in Hellevoetsluis,  inclusief consumptie uit de huisbar.

Zaterdag 17 augustus de gehele dag kunt u de feestactiviteiten meemaken. Wat er waar te doen is hoort u terplekke. De afstand naar het centrum van de activiteiten bedraagt minder dan twee kilometer, lopend dus goed te doen. In de namiddag wordt er een ‘doe het zelf’ barbecue rondom de campers georganiseerd. Voor de apparatuur wordt gezorgd, camperaars hoeven slechts hun eigen bestek en eetlust mee te nemen. Rond 17.00 uur wordt de houtskool aangestoken, zodat de echte feestgangers na afloop nog ruimschoots de gelegenheid hebben om naar het feestgedruis te gaan.

Zondag 18 augustus begint laat, zodat er de mogelijkheid is uit te slapen en relaxed koffie te drinken rondom de huisbar. Daarna is er nog een extra invulling voor de zondag. Welke dat is, is nog even geheim! Maar u kunt er ook voor kiezen naar de activiteiten in de Vesting te gaan, want u mag tot in de late namiddag op de camping verblijven.

De kosten voor dit bijzondere camperarrangement bedragen € 68 per camper, op basis van twee personen. Alleengaanden betalen € 53.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.uwcampertoergids.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel