Camper & Caravan Care Lemmer

kampeerzaken.nlCamper & Caravan Care in Lemmer is een initiatief van Schadeherstel Lemmer B.V. waar sinds kort Marcel Heusinkveld, bekend van zijn voormalige bedrijf CamperCare Lemmer, werkzaam is.

 

De jonge doch ervaren, schadeherstellers hebben hun talenten samengesmeed tot een hecht en allround team waardoor het bedrijf niet alleen schade aan personen- en bedrijfsauto’s herstelt, maar ook een compleet pakket herstelwerkzaamheden aan caravans en campers aan kan bieden. 


 

Camper&CaravanCare Lemmer beschikt over een professioneel wandherstelsysteem om geprofileerde camper of caravanwanden te herstellen, alsmede een zeer grote spuitcabine van het formaat “touringcar”.

 

De werkzaamheden beperken zich niet allen tot schadeherstel, consumenten kunnen er ook terecht voor APK- en periodieke keuring (waaronder PACK- en gas-keuring) van caravans, campers en aanhangwagens, ombouw van bestaande bedrijfswagens tot volwaardige kampeerauto’s, verbouwing naar wens en inbouw van alle toebehoren in bestaande caravans en campers, reparatie van interieurschade, bandenservice tot de installatie van antidiefstalsloten etc.

Like dit artikel
Tweet dit artikel