Camper Caravan Wereld Assen gaat ook dit jaar door

Camper Caravan Wereld 2021 Expo Assen

Camper Caravan Wereld gaat ook dit jaar door

Camper Caravan Wereld was vorig jaar een van de weinige kampeerbeurzen die wél door kon gaan. Ook dit jaar moet dat – ondanks de huidige coronamaatregelen voor evenementen – de bedoeling zijn.

Zoals de eerdere drie edities wordt de beurs gehouden in de Expo Assen. De 2021-editie van deze beurs zal zijn deuren openen van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september.

De Expo Assen bevindt zich pal naast het TT Circuit en biedt maar liefst 15.000 m² expositieruimte. Naar eigen zeggen zullen er op de beurs ongeveer 200 campers en caravans te zien zijn. Dit zijn zowel nieuw als gebruikte voertuigen. Veel daarvan zullen niet alleen te koop maar ook te huur zijn. Verder zullen er naast de vele recreatievoertuigen ook de nodige kampeerspullen- en benodigdheden te zien zijn.

Door de vroege timing bedient Camper Caravan Wereld de kampeerders die al direct na afloop van het kampeerseizoen de eerste keus uit het aanbod willen hebben. Speciaal voor de vroege vogels, en daarvan zijn er onder de kampeerders nogal wat, zal de beurs op de openingsdag bovendien een uur eerder openen. De toegangskaarten, evenals de kaarten voor dit ‘eerste uurtje’, zullen vanaf eind augustus via de website verkrijgbaar zijn.

Starttijd reserveren om bezoekersstromen te spreiden

De coronapandemie is nog niet helemaal uit de wereld dus de organisatie moet de bezoekersstromen goed spreiden. Daarom vraagt de organisatie van Camper Caravan Wereld aan de bezoekers om vooraf online een starttijd te reserveren. De bezoeker mag op de beurs echter zolang blijven als hij of zij maar wilt. Wie wil weten welke maatregelen er nog meer worden genomen, kan die op de website bekijken.

Camper Caravan Wereld is geopend op 17, 18, 19 september 2021 in Expo Assen. Op 17 september is de beurs van 9 tot 17 u geopend, op 18 en 19 september van 10 tot 17 u.

De reguliere tickets kosten online 8 euro (aan de kassa 9 euro), de ‘eerste uurtje’-tickets kosten 10 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel