Camper Caravan Wereld in Assen gaat dit jaar wel door

Camper Caravan Wereld 2020 gaat door

Camper Caravan Wereld in Assen gaat dit jaar wel door

De Coronapandemie heeft een streep door veel beurzen en andere evenementen gezet. Zo kan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht dit jaar bijvoorbeeld niet doorgaan.

Maar dat betekent niet dat er dit jaar helemaal geen beurzen zijn. Zo gaat de beurs Camper Caravan Wereld in Assen dit jaar wél door.

Sterker nog, je zou zelfs kunnen zeggen dat deze beurs profijt heeft van de coronapandemie. De vraag naar kampeermiddelen is immers hoger dan ooit, waardoor het draagvlak voor een beurs op dat gebied veel groter is. Camper Caravan Wereld omarmt die sterk groeiende vraag naar vrijheid en veiligheid. Daarom opent de beurs Camper Caravan Wereld nog dit najaar haar deuren in de Expo Assen. Het wordt dan de derde editie voor Camper Caravan Wereld, die jaar plaats vindt op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september.

De bezoekers kunnen zich op een oppervlakte van 15.000 m² oriënteren op alles wat met kamperen te maken heeft. De meest standhouders tonen een flink assortiment caravans en met name campers. Daarnaast is er ook het nodige toebehoren te zien. De beurs combineert de talloze mogelijkheden op het gebied van huur, koop of een upgrade. Bezoekers kunnen hier de nieuwste modellen en mooiste occasions bewonderen.

Veiligheid staat voorop

Uiteraard kan een beurs van deze omvang niet plaatsvinden zonder dat er een goed veiligheidsprotocol is, waarin afdoende maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn opgenomen. In verband hiermee heeft de organisatie van Camper Caravan Wereld de beurs op diverse punten gewijzigd. De beurs heeft ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd. Hiermee voldoet de beurs volgens de organisatie ruimschoots aan de RIVM-richtlijnen en het landelijke evenementenprotocol.

Online reserveren

Mede in verband met de veiligheid is het noodzakelijk om vooraf online de tickets te reserveren, waarbij je ook een starttijd moet bepalen. Het is in slechts heel beperkte mate mogelijk om kaarten aan de kassa kopen. De reguliere entreeprijs bedraagt € 6,50 (tot 12 jaar gratis). Tot en met 26 augustus geldt er een vroegboekkorting, tickets kosten dan € 5,- per persoon.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel