Camper & Caravanshow te Assen

Camper & Caravanshow logo

Camper & Caravanshow te Assen

Eind van deze week en komend weekend wordt er in de Expo Assen een Camper & Caravanshow gehouden. Er staan zowel nieuwe als gebruikte caravans, campers en andere voertuigen.

Veel van deze recreatievoertuigen worden, nu het seizoen 2018 op zijn einde loopt, tegen gereduceerde prijzen aangeboden.

Er is een grote en gevarieerde voorraad van ruim 150 scherp geprijsde campers en caravans en nog veel meer. Deze zijn van vele merken, leeftijden en indelingen in alle prijsklassen, zowel nieuw als gebruikt. Totaal zijn er op deze Camper & Caravanshow meer dan 20 exposanten aanwezig, variërend van campings tot camperdealer en verzekeraar tot tentenverhuurder.

De Camper & Caravanshow wordt gehouden op 14, 15 en 16 september in Expo Assen (De Haar 11, 9405 TE Assen). Dat is de voormalige TT-Hal. Op vrijdag 14 september is de hal geopend van 13 tot 21 uur. Op de andere dagen is Expo Assen geopend van 11 tot 17 uur. De entree tot dit evenement is geheel gratis. Meer informatie kun je vinden op de website van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel