Nieuwe brochure voor Denemarken bezoekers met een camper

kampeerzaken.nlOnlangs is de brochure QuickStop Camping 2006 verschenen. De brochure bevat informatie (in het Deens, Duits, Engels en Italiaans) over de ongeveer 160 Deense campings die aangesloten zijn bij QuickStop. Deze campings zijn op maat gemaakt voor toeristen met een camper die een eenvoudige overnachting wensen vanaf ten vroegste 20.00 uur tot ten laatste 10.00 uur de volgende morgen.
Nieuw dit jaar is dat de campings nu zelf hun prijs voor een QuickStop-overnachting mogen vastleggen. De prijs varieert van plaats tot plaats, maar ligt over het algemeen tussen 95 en 120 DKK (ca. €12-16) voor 4 personen en stroomverbruik. Deze formule is zeer geliefd en omdat de verkoop van campers elk jaar stijgt, groeit ook de behoefte aan deze vorm van overnachting.
 In Denemarken is het overigens niet toegestaan om buiten de campings te parkeren.
De brochure bevat zowel een alfabetisch overzicht van de aangesloten campings als een kaart van Denemarken waarop de locaties gemarkeerd zijn. Hierdoor is het eenvoudig om een bij QuickStop aangesloten camping en een goede en goedkope overnachting te vinden. Achter de brochure staat DK-CAMP, vereniging van privaatbeheerde campings in Denemarken.
De nieuwe Quickstop-brochure zit in het Kampeerpakket Denemarken 2006 van VisitDenmark (voorheen het Deens Verkeersbureau). Dit uitgebreide informatiepakket is uitsluitend bestemd voor de Nederlandse markt. Het is te bestellen via www.visitdenmark.nl en via tel. 071 5211544 (ma/woe/vrij van 09:30-12:00 uur). VisitDenmark vraagt voor het uitgebreide pakket € 6,50.

Like dit artikel
Tweet dit artikel